07.11.2007. / 11:10

Autor: Marko Biočina

IZBORI

Čačiću ne pada na pamet da bude ministar

“Ne pada mi na pamet da budem ministar u novoj Vladi jer ne želim biti odgovoran za tuđu nesposobnost. Sastav nove Vlade ovisit će o nama i ako partner ne prihvati naše stavove, nećemo biti u Vladi”, rekao je jučer na predizbornom skupu u Karlovcu HNS-ov premijerski kandidat Radimir Čačić. On je zaključio kako se pobjeda SDP-a ne može dogoditi ako ne pobijedi i HNS.

Čačić je još jednom optužio HDZ-ovu Vladu za “bezočno laganje” ustvrdivši kako HDZ prisvaja zasluge za uspjehe bivše Vlade. Također, Čačić tvrdi kako je vladajuća stranka već dogovorila postizbornu suradnju s koalicijom HSS-HSLS-PGS. “Nalazimo se pred izborima na kojima odlučujemo hoćemo li Vladu koja će donijeti kvalitetniji život Hrvatskoj ili ćemo ostati na razini obećanja, laži, prodavanja magle, dakle, na razini Vlade koju danas imamo”, rekao je Čačić.

Malo umjerenija bila je predsjednica stranke Vesna Pusić koja je rekla kako postizborna koalicija HNS-a i SDP-a nije upitna.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika