07.11.2007. / 11:59

Autor: Nina Tomljanović

TEHNOLOGIJA

Sony Ericsson predstavio novu uslugu PlayNow arenu

Sony Ericsson predstavio je novu uslugu PlayNow arenu, kojom će korisnici jednim klikom moći prebaciti iz TrackID aplikacije u PlayNow arenu, čime im se pruža mogućnost da prvo preslušaju pjesmu (npr. u kafiću ili na radiju) i odmah zatim je preuzmu na svoj mobilni telefon. PlayNow arena sadržavat će TrackID top liste koje će koristeći TrackID kreirati sami korisnici širom svijeta. Top lista će vam omogućiti da vidite koje su najtraženije i najslušaniji hitovi.

PlayNow areni korisnici će biti u mogućnosti pristupiti s mobilnog telefona i s osobnog računala, što će im omogućiti preuzimanje sadržaja direktno na mobilni telefon ili prebacivanje sadržaja s računala na mobilni telefon. PlayNow dostupan je i kompatibilan s mnoštvom Sony Ericsson mobilnih telefona. Također, podržava MP3 i Windows Media uređaje s DRM zaštitom, bez obzira o kojem se proizvođaču radi.

Jedan od ključnih elemenata PlayNow arene su i igrice, pa tako Sony Ericsson nudi prosječno oko 200 različitih igrica za svaki predstavljeni telefon.

PlayNow arena bit će dostupna na odabranim tržištima u drugom tromjesečju 2008. godine uz stalan razvoj tijekom cijele godine.

Vezane vijesti

Predstavljanje Soundwave Festivala u Vip Clubu

Predstavljanje Soundwave Festivala u Vip Clubu

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Soundwave Festival će se ovoga petka, 18.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika