07.11.2007. / 13:20

Autor: Nina Tomljanović

NOVITET IZ SONY ERICSSONA

Bezbrižno surfajte novim Sony Ericsson K660i mobilnim uređajem

Iz Sony Ericsson ponude dolazi nam novi model mobilnog telefona K660i, posebno opremljen za web, koji surfanje mobilnim Internetom čini posve jednostavnim. Podržava HSDPA (‘mobile broadband’) te niz ostalih naprednih značajki kao što su osvijetljene tipke koje postaju aktivne u trenutku surfanja po Internetu, te info ikone na zaslonu koji vas obavještavaju o novostima na vašim omiljenim web stranicama.

Mobilni uređaj K660i, uz Google Maps za mobilni telefon pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku znate gdje se nalazite. Pronađite svoj put upotrebom interaktivnih mapa koje vam omogućavaju zumiranje ili okretanje u bilo kojem smjeru.

K660i nudi 2 megapikselni fotoaparat za fotografiranje nezaboravnih trenutaka. A pošto vam je web nadohvat ruke, u samo nekoliko klikova možete postaviti fotografije na svoj blog i podijeliti ih s prijateljima i obitelji.

Sony Ericsson K660i je dostupan u dvije iznimne boje, živahnoj kombinaciji limeta zelene i bijele te elegantnoj kombinaciji tamno crvene i crne.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika