01.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

NOVO!!!

VIPme.roaming bez ugovora

VIPnet svojim prepaid korisnicima nudi uslugu VIPme.roaminga bez ugovora, bez kreditne kartice i bez mjesečnog računa

Zagreb: VIPnet je uveo novu uslugu VIPme.roaminga kojom svim svojim prepaid korisnicima automatski, dakle, bez potpisivanja ugovora, bez kreditne kartice i mjesečnog računa, omogućuje korištenje roaminga. Usluga se, za sada, može koristiti u Austriji (A1) i Sloveniji (si.mobil), a uskoro će biti proširena na veći broj zemalja. U okviru VIPme.roaminga bez ugovora mogu se slati i primati pozivi, primati SMS poruke i preusmjeravati pozivi.

odlikuje se jednostavnošću jer se za njegovu uporabu ne trebaju unositi nikakvi kodovi ili čekati na spajanje poziva. Mobilni telefoni koje VIPme korisnici prilikom boravka u inozemstvu namjeste na automatski odabir sami će odabrati mrežu koja podržava .

naplaćuje se izravno s VIPme računa, na isti način na koji se naplaćuju razgovori u Hrvatskoj.

Cjenik usluga dostupan je u Službi za korisnike i na VIP Internet stranicama i vrijedi samo za korisnike koji nisu potpisali ugovor. Za sve zemlje u kojima je za sada dostupna usluga VIPme.roaminga bez ugovora jedinstvena obračunska jedinica iznosi 30 sekundi.

Vezane vijesti

Operateri 'šokirani' i 'razočarani' Vladinom odlukom

Operateri 'šokirani' i 'razočarani' Vladinom odlukom

Odluka Vlade kojom je u Sabor poslan prijedlog Zakona o naknadi za pružanje usluga u pokretnim elektroničkim komunikacijskim mrežama i kojim se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika