09.11.2007. / 12:58

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Zašto je Alenka lagala o zvijezdi Big Brothera

Alenka Gvoić devetnaestogodišnjakinja iz Opatije koja je Stjepana Bekavca, ovogodišnjeg stanara Big Brother kuće, prije četiri godine prijavila policiji zbog nasilništva, prošlog je tjedna o tome pričala za Extru.
Bez obzira na to što je bez imalo predomišljanja pristala na fotografiranje i razgovor o Stjepanu Bekavcu u kojem ga je nazvala i muškom sponzorušom, kada su je novinari drugih medija tražili komentar opovrgnula je da je ono što je izjavila istina.
Alenka Gvoić je deset minuta nakon što se oprostila s Extrinom ekipom nazvala novinarku Extre i ispričala joj kako se pohvalila prijateljima da se fotografirala i dala izjavu vezanu uz, po mnogima favorita ovogodišnjeg Big Brothera, Stjepana Bekavca. Prijatelji su je, kako je tada rekla, upozorili na to da bi zbog svojih nepromišljenih istupa u javnosti mogla imati probleme te je molila da se njena priča ne objavi. Zastrašena, odlučila je promijeniti svoju izjavu pa je čak tvrdila kako je Stjepana policiji prijavila zabunom. Stjepanov najbolji prijatelj, Sandro Sandalj zato je priznao kako zna da je Stjepan udario Alenku ali da je prema njegovim riječima: 'Ona sama kazala kako je pogriješila i da je zaslužila što je dobila.'
Više pročitajte u novom broju Extre...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika