09.11.2007. / 16:51

Autor: Martina Čizmić

IZBORI

Petir:"Šuker laže i zloupotrebljava Crkvu u kampanji"

Kritizira ministra Šukera da se crkava sjetio samo u vrijeme predizborne kampanje. Napominje da mnogi s razlogom njegov čin smatraju zloupotrebom jedne od najvažnijih institucija u zemlji.

Kandidat HDZ-a Ivan Šuker komentirao je kritike HSS-ovke Marijane Petir o netransparentnom trošenju novca iz državnog proračuna rečenicom da "njoj nisu važne Crkve".

Zbog te izjave ponovno se oglasila Marijana Petir. U svom reagiranju kaže da je upitna dobronamjernost kandidata za Sabor, gospodina Šukera koji upravo u predizbornoj kampanji dijeli državni novac bez ikakvog kriterija.

Ponovila je da se zalaže za to da sve crkve dobe novac iz državnog proračuna, a ne samo neke. Ističe da briga o crkvama treba biti konstantna i kritizira ministra Šukera da se crkava sjetio samo u vrijeme predizborne kampanje. Napominje da mnogi s razlogom njegov čin smatraju zloupotrebom jedne od najvažnijih institucija u zemlji.

"Možda ministar Šuker misli da će donacijama isprati grijehe i propuste koje je učinio tijekom mandata, no moram ga upozoriti da se vječnost ne kupuje novcem već dobrim djelima", zaključuje na kraju Marijana Petir.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika