10.11.2007. / 10:10

Autor: Nina Tomljanović

OPĆINSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO

Kaznene prijave protiv Jadranke Kosor i Marine Matulović-Dropulić

Rogoznički bespravni graditelji podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku kaznene prijave protiv ministrica zbog nerješavanja problema legalizacije njihovih kuća

Protiv ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor i ministrice zaštite okoliša i prostornog planiranja Marine Matulović Dropulić podnesene su kaznene prijave koje su Općinskom državnom odvjetništvu podnijeli bespravni graditelji u Rogoznici.

Prijave su podnijeli zbog, kako su kazali, sporosti institucija u rješavanju problema legalizacije njihovih kuća te zbog opstruiranja donošenja prostornog plana Šibensko-kninske županije i općine Rogoznica.

Najavili su štrajk glađu koji će početi u ponedjeljak 12. studenoga ispred Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u Zagrebu. Najavljuju da će štrajk trajati kada se postigne realizacija dogovora.

Osim ministrica Kosor i Matulović Dropulić, prijave su podnesene i protiv šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, ravnatelja Zavoda za prostorno planiranje Šibensko-kninske županije Damira Lučeva, predsjednika županijskog HDZ-a Ante Kulušića te rogozničkog poduzetnika Franje Pašalića.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika