11.11.2007. / 15:08

Autor: Nina Tomljanović

BLAGDAN SV. MARTINA

142 prekršaja za vožnju pod utjecajem alkohola, 2 prometne nesreće

U Dubravi je došlo do pokušaja ubojstva, koji je je također povezan s proslavom Martinja

U povodu današnjeg blagdana Martinja, tijekom protekle noći policija je evidentirala 344 prekršaja u prometu. Policijska uprava Zagrebačka je izvijestila da se 142 prekršaja odnosi na vožnju pod utjecajem alkohola, dok se jedan slučaj odnosi na vožnju pod utjecajem droge.

Od petka, 9. studenoga, kada je policija provodila pojačane aktivnosti, evidentirano je ukupno 699 prometnih prekršaja. Jučer su se dogodile i dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama, povezane s alkoholom.

Jedna se nesreća desila na Bukovačkoj cesti kada je 23-godišnji mladić vozeći pod utjecajem alkohola osobni automobil Fiat Bravo, udario u metalnu ogradu dviju obiteljskih kuća, pri čemu je teško ozlijeđen 22-godišnji putnik.

Teško je ozlijeđena i 43-godišnja vozačica Fiata Uno, zagrebačkih registracija, koja je kod mjesta Celine, na području Jastrebarskog, prešla na lijevu stranu kolnika i udarila u prednji dio 'Golfa', kojeg je vozio 42-godišnjak pod utjecajem alkohola.

U Dubravi je došlo do pokušaja ubojstva, koji je je također povezan s proslavom Martinja. Nakon cjelodnevnog ispijanja mladog vina 48-godišnji muškarac kuhinjskim je nožem ubo dvije godine mlađeg prijatelja.

PU Zagrebačka je izvijestila da će se konačni podaci o trodnevnim pojačanim aktivnostima policije znati sutra.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika