12.11.2007. / 14:30

Autor: Marijana Zrinjski

ŽELJKA ANTUNOVIĆ

"HDZ zlorabi sport u političke svrhe"

Potpredsjednica SDP-a Željka Antunović danas u Splitu kazala je da HDZ zlorabi sport u političke svrhe koristeći se vrhunskim sportašima u svojoj predizbornoj kampanji.

"Svaka čast sportašima, pa čak i onima koji nastupaju za HDZ, svaka čast njihovim rezultatima. Mi smo ipak uvjerenja da s time nema ništa Ivo Sanader, već su ti rezultati nastali kao rezultat njihova odricanja, rada i zalaganja u koje nije ulagala država nego njihovi roditelji. Međutim, ističući vrhunske sportaše, HDZ skriva svoju nesposobnu i koruptivnu vlast".

Komentirajući novinski oglas Nogometnog kluba Dinamo u kojemu se zahvaljuje HDZ-u i premijeru Sanaderu za sve što su učinili za hrvatski sport i taj klub, Antunović je rekla da se treba prisjetiti koliko je poreznog duga oprošteno profesionalnim klubovima i klupskim menadžerima. "Dakle s tog je aspekta u redu da se zahvaljuju HDZ-u jer mu time vraćaju dug. HDZ njima daruje novac umirovljenika, radnika i nezaposlenih, a oni njemu poklanjaju podršku na izborima. Čini nam se da će na ovim izborima HDZ-u ipak biti manje zahvalni birači nego igrači, jer biračima nitko ne otpisuje račune za struju i ne oslobađa ih poreza", kazala je Vesna Antunović.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika