12.11.2007. / 15:43

Autor: Nina Tomljanović

PREDSTAVLJANJE LISTE

Bebić: "Tragično je ako pobijedi HDZ, a manje tragično pobijedi li SDP"

Bebić je ustvrdio kako mediji "lažno polariziraju hrvatsku političku scenu", na kojoj kaže Bebić, uz HSP na desnici , postoji samo lijevi i desni centar, a na ljevici nema nikoga, pa stoga ni u Hrvatskom saboru nema političke ravnoteže

Na današnjem predstavljanju liste za parlamentarne i prijevremene osječke lokalne izbore, dopredsjednik Ljevice Hrvatske (LJH) i nositelj stranačke liste za 4. izbornu jedinicu Vladimir Bebić je izjavio kako će biti tragično ukoliko na parlamentarnim izborima pobijedi HDZ, a manje tragično ako pobijedi SDP.

Bebić je ustvrdio kako mediji "lažno polariziraju hrvatsku političku scenu", na kojoj kaže Bebić, uz HSP na desnici , postoji samo lijevi i desni centar, a na ljevici nema nikoga, pa stoga ni u Hrvatskom saboru nema političke ravnoteže.

Najveće političke suparnike HDZ i SDP je optužio da "guše male političke subjekte" ustvrdivši kako poručuju hrvatskim građanima da "osim njih nema nikoga".

Kazao je kako je temeljna ljevičarska pozicija da štiti rad, a desničarska da štiti kapital, a naš je glavni cilj, kaže Bebić, poništenje pretvorbe i privatizacije.

Osvrnuvši se na osječke lokalne izbore ocijenio je kako u tom gradu djeluje nekoliko desnih političkih opcija koje su "zalutale u politiku" i nekoliko političara "koji predstavljaju sramotu hrvatskog naroda". Građanima Osijeka je poručio da imaju što su zaslužili, jer ističe Bebić, nisu Francuzi glasovali za Glavaša, niti Englezi za Kramarića", nego Osječani. Onima koji su već godinama na vlasti, na ovim izborima, Bebić je poručio da nisu Bogom dani.

Mirjana Debenac, nositeljica liste za osječko Gradsko vijeće je rekla da LJH želi da Osijek ponovno postane grad rada i poštenja, dodajući kako će se zauzimati za sređivanje zemljišnih knjiga, stanja u urbanizmu i zadržavanje visokoobrazovanih ljudi u Osijeku.

Vezane vijesti

Krevet vas ne pušta ujutro? Donosimo 10 trikova za lakše buđenje

Krevet vas ne pušta ujutro? Donosimo 10 trikova za lakše buđenje

Napravite listu Možete prije spavanja napraviti listu stvari koje želite napraviti idući dan ili idućih nekoliko dana i preporuča se da teže stvari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika