12.11.2007. / 17:47

Autor: Nina Tomljanović

PULA

Pokopana obitelj Voškion

Na pogrebu stradale obitelji bio su i istarski župan Ivan Jakovčić, pulski gradonačelnik Boris Miletić i načelnik istarske Policijske uprave Loris Kozlevac

Oko tri tisuće Puljana danas se na pulskom Gradskome groblju oprostilo se od peteročlane obitelji Voškion, oca Renata (70), njegova sina Deana (40), njegove supruge Nataše (36) i njihovo dvoje malodobne djece sedmogodišnje Karle i dvomjesečnog Maura, koje je u četvrtak navečer u njihovoj obiteljskoj kući ubio Deanov stariji brat Damir (46).

Pogreb je vodio porečko-pulski biskup msgr. Ivan Milovan sa još petoricom svećenika. "Pula je proteklih nekoliko dana ispunjena tugom. Šok, bol i nevjerica zbog toga stravičnog zločina nije pogodila samo Pulu i Istru nego i cijelu Hrvatsku", rekao je, opraštajući se od obitelji Voškion msgr. Milovan, izrazivši najdublju sućut članovima obitelji i rodbini.

Na pogrebu stradale obitelji bio su i istarski župan Ivan Jakovčić, pulski gradonačelnik Boris Miletić i načelnik istarske Policijske uprave Loris Kozlevac.

Damir Voškion se nakon ubojstva predao policiji te se sada nalazi u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu. U petak mu je istražni sud Županijskog suda u Puli, nakon privođenja odredio 48-satno zadržavanje, koje mu je u nedjelju produžio na još 72 sata.

U povodu tragične smrti obitelji Voškion u Puli je danas dan žalosti.

Vezane vijesti

'Prošlo je vrijeme izgovora, za uspjehe i neuspjehe sami smo zaslužni'

'Prošlo je vrijeme izgovora, za uspjehe i neuspjehe sami smo zaslužni'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je na današnjemu predizbornom skupu Kukuriku koalicije na pulskoj gradskoj tržnici da nam treba "jaka država… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika