13.11.2007. / 09:16

Autor: Marko Biočina

ZAGREB

Bandić citirao narodne izreke i objavio rat neradnicima

"Al je dobar ovaj režim, plaća ide, a ja ležim", recitirao je Milan Bandić.

Hrvatskom i njezinim glavnim gradom Zagrebom vlada "kult nerada", a zbog toga načina razmišljanja nema ni napretka, smatra Milan Bandić. Zagrebački gradonačelnik govorio je jučer na na sjednici gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore. On smatra kako su glavna prepreka napretku i razvoju, kult nerada i birokracija, te kako se sa tim pojavama treba obračunati.

"Ovo je objava rata birokraciji i svima koji ne bi željeli raditi, a primali bi plaću" , rekao je Bandić. Gradonačelnik je također pričao i o razvojnim projektima grada, zaključivši kako priritet imaju projekti gradnje kongresnog centra pored Hotela Westin i proširenje zračne luke na Plesu.

"Nesretan sam jer još nije izgrađen kongresni centar niti je proširena zračna luka. To je velika greška svih gradskih vlasti do sada, pa i nas. Izgradnja druge piste i zgrade zračne luke nužna je ne samo zbog Hrvatske. Hrvatska bi mogla izgubiti važnost u međunarodnom zračnom prometu, pa tu priliku ne smijemo propustiti", poručio je.

Inače, zagrebački je gradonačelnik u HGK-u održao vrlo živopisan govor, a u jednom trenutku govoreći o "kultu nerada" citirao je i pučku izreku. "Al je dobar ovaj režim, plaća ide, a ja ležim", recitirao je Milan Bandić.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika