14.11.2007. / 08:57

Autor: Nina Tomljanović

SPORTAŠI I HDZ

HDZ uklonio grb HNS-a i Nikea s predizbornih plakata

Naime, sa fotografije na kojoj se Kovač pojavljuje u dresu reprezentacije, na zahtjev direktora kampanje Ratka Mačeka, HDZ je uklonio grbove HNS-a i Nikea

Fama oko predizbornih spotova i plakata još uvijek je glavna tema u medijima. Tako se pojavila nova informacija, opet vezana za već svima poznat HDZ-ov spot sa sportašima, točnije baš onaj gdje kapetan hrvatske reprezentacije Niko Kovač poziva građane da glasaju za premijera Ivu Sanadera. Naime, sa fotografije na kojoj se Kovač pojavljuje u dresu reprezentacije, na zahtjev direktora kampanje Ratka Mačeka, HDZ je uklonio grbove HNS-a i Nikea.

Maček tvrdi da je to učinjeno zato, da nitko ne bi prigovarao. "Ne želimo da itko govori da na bilo koji način zloupotrebljavamo HNS ili bilo kuju drugu instituciju", kaže Maček.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković kratko je komentirao kako je sretan što se njihov dres uopće koristi, dodajući kako mu je dosta produciranja afera pred velike i odlučujuće utakmice hrvatske reprezentacije.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika