14.11.2007. / 09:24

Autor: Nina Tomljanović

PREDIZBORNI SKUP U ZADRU

Sanader strankama: "Nadiđite vlastiti egoizam i odajte priznanje Tuđmanu"

Za SDP je ustvrdio da se bavi samo, kako kaže Sanader, podjelom fotelja, ali da će te fotelje sanjati još četiri godine u oporbi

Na predizbornom skupu u Zadru, predsjednik HDZ-a Ivo Sanader ja kazao da je Hrvatska danas puna optimizma, vjere i samopouzdanja od Vukovara do Dubrovnika, što potkrjepljuje, kaže Sanader, i najnovije istraživanje po kojima 60 posto ljudi danas gleda s optimizmom na budućnost, za razliku od kraja mandata bivše Vlade, kad je optimističnih bilo tek 30 posto.

"To je znak da smo pokrenuli Hrvatsku, vratili dostojanstvo braniteljima, majkama i hrvatskom narodu i da nećemo zaboraviti Hrvate u BiH i diljem svijeta", rekao je Sanader.

Za SDP je ustvrdio da se bavi samo, kako kaže Sanader, podjelom fotelja, ali da će te fotelje sanjati još četiri godine u oporbi. U jednom trenutku, kaže Sanader, došao sam u napast skinuti program SDP-a i i tiskati ga i predati ljudima da ga čitaju."On je toliko bezvezan da svaki čovjek koji ga pročita mora dati glas HDZ-u", ocijenio je Sanader.

Ponovio je kako su to fraze i floskule, te da SDP-ovci ne znaju ništa osim novog poreza, a mi smo kaže Sanader, protiv poreza na kapitalnu dobit, protiv legalizacije droga i protiv izbacivanja vjeronauka iz škola.

Na kraju predizbornog skupa, predsjednik HDZ-a je kazao kako u u IX. izbornoj jedinici očekuje da će HDZ dobiti devet od 14 saborskih mandata, te očekuje borbu za deseti mandat.

Izrazio je veliku zahvalnost predsjedniku HDZ-a Franji Tuđmanu, bez kojega ne bi bilo samostalne Hrvatske, te pozvao i sve ostale stranke da nadiđu vlastiti egoizam i odaju priznanje dr. Tuđmanu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika