14.11.2007. / 13:17

Autor: Mislav Šimatović

Extra zona

Nikolina Pišek: 'Ne dam da me muškarac vodi'

TV-voditeljica koja se ove godine natječe u "Plesu sa zvijezdama' govori o ljubavnoj vezi s Kristijanom Curavićem te otkriva zašto se njezini treninzi s plesnim partnerom Ištvanom Vargom često pretvaraju u borbu

Voditeljica HTV-ove emisije "Shpitza" Nikolina Pišek jedna je od natjecateljica ovogodišnjeg showa "Ples sa zvijezdama". Unatoč manjim problemima prilikom prve emisije, poput puknute potpetice na cipeli i velike treme, Nikolina je s partnerom Ištvanom Vargom otplesala cha-cha-cha, a od žirija su dobili visoke ocjene te su na kraju dijelili drugo mjesto s Mirjanom Žutić i Lukom Nižetićem te Lanom Jurčević i Hrvojem Kraševcem. Pred žirijem je tada i priznala kako je jedini ples koji je ona do ovog showa znala bio onaj "kavanski": "Znači, na šanku, ispod šanka i pored šanka." Čini se kako je ova godina obilježena ovom voditeljicom. Naime, uz angažman u emisiji "Shpitza", Nikolinu su angažirali za snimanje reklame za Prima pivo, a čelnici Replaya upravo su nju izabrali za zaštitno lice svoje linije VR za Hrvatsku. Samohranu majku djevojčice Hane često angažiraju kao voditeljicu kada je riječ o promocijama raznih proizvoda. Kako u poslovnom, tako je Nikolini nabolje krenulo i na privatnom planu. Već sedam mjeseci u sretnoj je vezi s Kristijanom Curavićem, svjetskim rekorderom u ronjenju na dah pod ledom.

EXTRA: Kako ste se snašli u plesu?
- Iskreno, meni je ovo jako dobro došlo. Dosta sam zasićena radom na istim stvarima, tako da mi je ovo promjena koja mi je bila nužno potrebna. Već dugo nisam osjetila tu pozitivnu motiviranost, a i ne sjećam se kad sam zadnji put bila toliko euforična. Jedino mi je žao što, unatoč tome što sam napokon počela uživati u plesu, još nisam došla u fazu da se to primijeti i na televiziji.

EXTRA: U prvoj su emisiji svi poznati natjecatelji rekli da imaju veliku tremu iako su na sceni i pred kamerama već godinama.
- Svi smo trtarili, kako poznati tako i profesionalni plesači. I moj partner Ištvan Varga rekao mi je da, koliko god nastupao na turnirima i svjetskim prvenstvima, ovo mu je najstresnija situacija.

EXTRA: Koliko je teško slušati žiri koji vam pred kamerama govori što ste dobro napravili, a što ne?
- Ta mi je situacija puno lakša jer taj trenutak, kada se nađem pred žirijem, znači da je sve već gotovo i otplesano, odnosno da je najteži dio posla odrađen. Spremna sam i na puno gore kritike jer sve svoje greške doživljavam puno većima nego što to izgleda na kamerama. Od prvog sam dana očekivala puno žešću kritiku i lošiju ocjenu, tako da sam na kraju bila zaista ugodno iznenađena.

EXTRA: No, koliko takve kritike pogađaju vaš ego?
- Ne mogu reći da ne pogađaju, iako bi mi bilo puno teže da netko ocjenjuje primjerice neki dio posla kojim se profesionalno bavim. Sve ovo još uvijek shvaćam kao zabavu i svjesna sam da tu ne mogu biti superiornija niti savršena. Daleko od toga. Netko tko se bavi plesom samo mjesec i pol nema šanse izvesti sve jako dobro. Vjerojatno će mi biti najgore onog dana kada me izbace. To će biti malo teži udarac.

Cijeli intervjnu pročitajte u tiskanom izdanju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika