14.11.2007. / 18:16

Autor: Melisa Skender

Extra zona

David Beckham u donjem rublju Giorgia Armanija

David Beckham na snimanju kampanje za Armanijevo donje rubljeDavid Beckham na snimanju kampanje za Armanijevo donje rubljeDavid Beckham potpisao je 20 milijuna funti vrijedan ugovor kojim se obvezao pune tri godine biti globalno zaštitno 'lice' za modnu kuću Giorgio Armani – točnije, za donje rublje te modne marke. Prema pisanju londonskog Evening Standarda, to je do sad najveći iznos koji je za reklamnu kampanju dobio i jedan sportaš i potvrđuje Beckhama kao najbolje plaćenog nogometaša na svijetu. Igrač LA Galaxyja zapravo je osobni izbor 73-godišnjeg talijanskog kreatora koji se s Beckhemovima sprijateljio nakon što su preselili u Californiju. David Beckham, pak, samo je lani od reklama ostvario zaradu od 11 milijuna funti.

Kampanja koja bi trebala krenuti sljedeće godine već prošloga tjedna počela se snimati u L.A.-u, pa su se tako i na blogovima već pojavile prve paparazzo fotografije sa tog snimanja. U galeriji je još nekolicina na kojima je Beckham pokazao svoje tetovaže.

Fotogalerija

  • David Beckham na snimanju kampanje za Armanijevo donje rublje
  • Slikao se i nag
  • Najpopularniji među posterima s njegovim likom...
  • ... jesu oni na kojima nema majce
  • Nedavno je sa suprugom Victoriom slikao za američki magazin W
  • I malo manje ušminkani Beckham

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika