16.11.2007. / 12:47

Autor: Nikolina Škunca

Extra zona

Raščišćava se afera oko pjesme posvećene Toši

Optužbe Stjepana Crnjaka kako mu je pjevač Tony Cetinski ukrao pjesmu i posvetio je pokojnom prijatelju Toši Proeskom, posljednjih dana pune novinske stupce. Kako piše index.hr Crnjak tvrdi kako mu je Tony ukrao pjesmu, dok Tonyjeva supruga i menadžerica, Ivana Nobilo Cetinski kaže kako je riječ o 'nemoralnom čovjeku upitnog psihičkog zdravlja'.

Prema riječima izvora bliskih hrvatskom pjevaču, Crnjak, otkako je sve objavljeno u medijima, danima zove Tonyja te mu se ispričava. Navodno je Crnjak želio organizirati i zajedničku press konferenciju na kojoj bi se javno ispričao Cetinskom, no, tvrdi izvor, Tonyja to ne zanima. Ivana Nobilo-Cetinski za Index.hr je izjavila kako je pjesma isprva zabunom plasirana kao samostalni rad njezinog supruga, no Crnjak ispravkom nije bio zadovoljan. «Pitavši ga kako mogu to ispraviti, rekao je 'novcima' i to da mu 'dam toliko novaca da se on totalno povuče iz koautorstva' (što god to značilo). Sastala sam se s njim nekoliko puta, ali on je stalno izbjegavao odgovor koliko novaca bi izliječilo njegov povrijeđen ego. Na kraju priče, on je počeo s ucjenama da će novinarima reći da mu je pjesma ukradena i slične svinjarije, ako mu ne platimo nerazuman iznos. To maltretiranje traje već tjednima», kaže Ivana Nobilo-Cetinski.

Kako doznajemo, Crnjak je navodno zatražio 2 tisuće eura da u potpunosti prepusti Tonyju pjesmu, iako je Cetinski veliki dio pjesme promijenio. Navodno je Crnjak mislio kako će Tony spomenutu pjesmu uglazbiti i na njoj, emitiranjem, i zaraditi, što Cetinskom, doznajemo, nikada nije bila namjera. U kratkom telefonskom razgovoru Tony je prokomentirao nastalu situaciju: «Kao što sam već rekao u intervjuu za Extru pobornik sam teze da ću učiniti isključivo ono što će njegovi roditelji htjeti. Ukoliko će se raditi neki koncert, a sigurno hoće, to mora biti na visokom nivou i decentno jer je on to zaslužio. Ne želim biti dio komercijalizacije tuđe nesreće.»

U međuvremenu se pročulo kako je Stjepanu Crnjaku žao što je na kraju sve tako ispalo i što je dobio negativnu medijsku pozornost. Kada smo ga nazvali i upitali ima li vremena za kratak razgovor, Crnjak je rekao kako nema vremena, a na pitanje je li mu žao što je sve na kraju tako ispalo poručio je: «Je, žao mi je.»

Vezane vijesti

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Obiježena treća godišnjica smrti Toše Proeskog

Treća godišnjica smrti makedonske glazbene zvijezde Toše Proeskog u subotu obilježena je u cijeloj Makedoniji, a posebno u njegovu rodnom gradu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika