17.11.2007. / 11:52

Autor: Marijana Zrinjski

TURNEJA HSP-A

"Onaj tko traži zaposlenje ili karijeru ide u SDP ili HDZ"

Predsjednik Hrvatske stranke prava, Anto Đapić izjavio je danas u Osijeku na primanju oko 40 mladih osoba u članstvo HSP-a da "onaj tko putem politike sebi ubrzano želi riješiti zaposlenje ili karijeru ide u HDZ ili SDP, a onaj tko se u politici želi dokazati kroz svjetonazor, rad i ustrajnost, dolazi u HSP".

Jučer je pak na središnjem predizbornom skupu u Splitu, Đapić kazao da samo HSP Hrvatsku može vratiti sa stranputice na kojoj je već osam godina. "Vidimo da se dvije stranke, koje same sebe nazivaju vodećima u Hrvatskoj, dodvoravaju Stanimiroviću i Pupovcu, i nude im mjesta ukoliko im se priključe, čak do ministara. S druge strane trojka u Haagu sa Šljivančaninom na čelu, dobije šest godina, a general Norac u Hrvatskoj 12 godina. O čemu mi govorimo?".

Požalio se kako je HSP ušao u predizbornu kampanju teško napadnut. "Takav pritisak na nas ne pamti se od 1992. godine, a to je bilo vrijeme kada se i fizički likvidiralo članove i dužnosnike HSP-a. Od tada se puno stvari promijenilo ali nasrtaj na našu stranku od kolovoza do danas je jedan od najtežih i najopasnijih", kazao je Đapić.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika