19.11.2007. / 13:23

Autor: Marko Biočina

PREDSTAVLJANJE

Nogometna reprezentacija dobila novi dres

Novi dres ima uži kroj koji prijanja uz tijeloNovi dres ima uži kroj koji prijanja uz tijeloHrvatski će nogometaši u srijedu na Wembley istrčati u novim dresovima koji su danas predstavljeni u zagrebačkom muzeju Mimara. Kao manekeni novog dresa okušali su se reprezentativci Darijo Srna, Luka Modrić, Eduardo Da Silva, Jerko Leko i Stipe Pletikosa.

Nikeovi dizajneri izmijenili su plavu, rezervnu garnituru verziju dresa. Sada taj dres ima crveni v-izrez oko vrata. Također, uvećana je i površina crvenih i bijelih kvadrata koji su sada vidljivi s prednje i stražnje strane dresa. Majica ima novi dinamični kroj koji više prianja uz tijelo, pa ga je teže povući tijekom igre.

Prepoznatljiva šahovnica se sada nalazi i na čarapama, a dizajneri su odlučili šahovnici pridodati i još jedan hrvatski simbol. Tako se na unutarnjoj strani nalazi hrvatski pleter. Također, izmjene je pretrpio i vratarski dres , koji je malo drugačijeg kroja nego do sada.

Fotogalerija

  • Novi dres ima uži kroj koji prijanja uz tijelo
  • Šahovnica se sada vidi i s prednje strane
  • Izmijenjen je i kroj vratarskog dresa
  • Darijo Srna
  • Luka Modrić

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika