Objavljeno u Nacionalu br. 627, 2007-11-19

Autor: Ante Mihić

TREND

Vindijini sir i vrhnje

Varaždinski svježi sir u sirnoj marami, ručno izrađen, spoj je tradicionalnog načina proizvodnje svježeg sira cijeđenjem u sirnoj marami i visoke kvalitete odabranoga domaćeg mlijeka ‘z bregov. Na tragu duge tradicije pripreme domaćih jela prema receptima naših starih i dobre navike konzumiranja sira i vrhnja, Vindija je osmislila taj sir poznatog okusa i izgleda. Inovativna tehnologija u sprezi s tradicijom osigurava mikrobiološku ispravnost sira te autentičan okus. Sir je vrlo dobar za pripremu poznatih jela kao što su štrukli ili pita od sira.

Cijena: na upit
Informacije: www.vindija.hr

Vezane vijesti

Majstori reklame i zvijezde sporta u pustinji u Zagrebu

Majstori reklame i zvijezde sporta u pustinji u Zagrebu

Tvrtka Luminus studio Zagreb nedavno je snimila novi, uzbudljivi i raskošni TV spot za Vindijin izotonični sportski napitak Isosport. Zagrebački… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika