21.11.2007. / 18:55

Autor: Nina Tomljanović

BOŽIĆNA AKCIJA

Dukat Caritasu donirao 100.000 kuna

Kako su objasnili u Dukatu, donacijom od 100.000 kuna tvrtka nastavlja s projektom "Mliječni put dobrote" u sklopu kojeg je već darovao financijska sredstva i mliječne proizvode Hrvatskom Caritasu

Hrvatski Caritas i ove godine pokreće akciju "Za 1000 radosti", prikupljanje pomoći za tisuće najsiromašnijih obitelji u Hrvatskoj, koja se ove godine provodi peti put zaredom.

U ovaj humanitaran projekt ove se godine uključio i Dukat, koji je na konferenciji za novinare uručio donaciju u vrijednosti od 100.000 kuna. ''Veliko mi je zadovoljstvo što u ime Dukata, vodeće mljekarske kompanije u Hrvatskoj imam čast uručiti donaciju Hrvatskom Caritasu i na taj se način uključiti u Božićnu akciju ''Za 1000 radosti''. Ovom donacijom želimo pružiti pozitivan primjer, te potaknuti i druge gospodarske subjekte da se uključe u ovaj humanitarni projekt, kazao je Alen Fontana, član Uprave Dukata za prodaju i logistiku.

Kako su objasnili u Dukatu, donacijom od 100.000 kuna tvrtka nastavlja s projektom "Mliječni put dobrote" u sklopu kojeg je već darovao financijska sredstva i mliječne proizvode Hrvatskom Caritasu.

Vezane vijesti

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine" organizirao je danas na glavnom zagrebačkom trgu Socijaldemokratski forum žena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika