21.11.2007. / 20:00

Autor: Nina Tomljanović

PREDIZBORNI SKUP U BJELOVARU

Milanović: ''SDP će se zauzimat da se svaki dio Hrvatske razvija jednako''

Milanović je dodao da će se na izborima moći birati između Hrvatske u kojoj je sve dopušteno i Hrvatske u kojoj se radi po pravilima, a koju podupire SDP

Na završnom SDP-ovom predizbornom skupu u Bjelovaru, predsjednik stranke Zoran Milanović je poručio da SDP sigurno dobiva izbore i da vodi zemlju "veličanstvenim putem u građansku Hrvatsku".

''Odziv birača na izbore bit će velik, jer je ljudima nakon četiri godine dosta HDZ-ove vlasti'', rekao je Milanović.

Istaknuo je da će se SDP zauzimati da se svaki dio Hrvatske razvija jednako.

Milanović je dodao da će se na izborima moći birati između Hrvatske u kojoj je sve dopušteno i Hrvatske u kojoj se radi po pravilima, a koju podupire SDP. ''Nakon juga, mučnine i glavobolje dolazi bura, ali ne koja ruši, nego koja gradi, a pobjeda je naša'', zaključio je Milanović.

Drugi na listi te stranke u 2. izbornoj jedinici, Zvonimir Mršić istaknuo je da HDZ za istočni dio grada Zagreba i Zagrebačke županije te Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju, nije učinio ništa te da neće dobiti povjerenje, već da će ga dobiti SDP.

Rekao je kako HDZ-ova vlast nije uspjela završiti zgradu za četiri srednje škole u Bjelovaru, ali ni brzu cestu, ni prugu kojom će se brže stizati iz Zagreba do Bjelovara jer kaže Mršić, nemaju ni projekte. Rekao je da će SDP izgraditi cestu do 2009., a prugu do 2010. godine, dodavši kako je SDP-ov tim jamstvo da će se to ostvariti.

Zagrebački gradonačelnik i prvi na listi u toj izbornoj jedinici Milan Bandić kratko je rekao da glas za SDP znači glas za pravnu sigurnost i socijalnu solidarnost.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika