22.11.2007. / 08:39

Autor: Marko Biočina

SUKOB

Milanović demonstrativno otišao sa chata na T-portalu

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a jučer je trebao gostovati na chatu T-portala. Ipak, to se nije dogodilo, jer je Milanović demonstrativno napustio HOTO toranj tek nekoliko minuta prije zakazanog početka chata.

Kako su rekli u T-portalu Milanovića je portir zamolio da parkira u garaži, a zatim izađe van i ponovno uđe u zgradu na glavnom ulazu. Ipak, Milanović je odbio portirovu molbu te napustio zgradu. U T-portalu kažu kako svi njihovi gosti dolaze na taj način i kako nikad nije bilo problema.

„Tako su dolazili svi naši gosti Đurđa Adlešić, Vesna Pusić, Josip Friščić. Običaj je da goste dočekamo na šestom katu, gdje su naše prostorije. U lift se iz garaže ne može ući bez magnetske kartice koju imaju samo zaposlenici. Zato se uvijek pobrinemo da gosti imaju parking na prvoj etaži, što bliže izlazu. Pravilo da ulaze na glavnom ulazu vrijedi za sve goste kompanije, pa tako i za naše. Ulaz je od parkirališnog mjesta bio udaljen desetak metara, i problem je nastao zbog tih deset metara hodanja“, rekao je Goran Žabić, glavni urednik T-portala.

U SDP-u, kao što se i moglo očekivati, imaju potpuno drugačije viđenje događaja u HOTO tornju. „Uredno pozvan gost nije i uredno dočekan. Lift postoji i nije bilo nikakvog razloga da se Zoran Milanović vraća na glavni ulaz“, poručili su iz stranačkog odjela za odnose s javnošću.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika