22.11.2007. / 08:49

Autor: Nina Tomljanović

AFERA ČUČIĆ

Nataša Pifar-Mihalić štrajkat će glađu

Čučićeva odvjetnica tvrdi kako je već prošlo dva mjeseca od kada se njezin klijent i bivši diplomat nije čuo sa svojim dvjema kćerima Sarom i Larom

''Mom klijentu, Ljubomiru Čučiću oduzeta su njegova roditeljska prava. Iscrpili smo sva pravna sredstva kojima smo ih pokušali osigurati, a kada kao pravnica vidim da pravo šuti, nemam drugog izbora nego svoj život staviti na kocku. Zato ću, premda se tome osobno protivim, ovih dana stupiti u štrajk glađu'', kazala je Nataša Pifar-Mihelić, dodajući da to čini kao pravnica, te da bi to učinila za bilo kojeg klijenta.

Čučićeva odvjetnica tvrdi kako je već prošlo dva mjeseca od kada se njezin klijent i bivši diplomat nije čuo sa svojim dvjema kćerima Sarom i Larom. ''S njihovom majkom Magali Boers i njezinim roditeljima svakodnevno pokušava stupiti u kontakt, no bezuspješno'', tvrdi Nataša Pifar-Mihelić.

Odvjetnica Ljubomira Čučića dodaje kako Državno odvjetništvo i Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, nije reagiralo na kaznene prijave protiv državnog odvjetnika Mladena Bajića, ravnatelja policije Marijana Benka te načelnika PP Petrinja i šefa krim odjela. Prijave protiv njih trojice su podnesene zbog kršenja Međunarodne konvencije o građanskim pravnim aspektima otmice djece.

Vezane vijesti

Nemoguće postalo moguće: 'Ljubomir Čučić nije oteo djecu'

Nemoguće postalo moguće: 'Ljubomir Čučić nije oteo djecu'

Bivšeg diplomata Ljubomira Čučića sisački Županijski sud pravomoćno je oslobodio svake krivnje, piše Večernji list. Naime, Općinsko državno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika