23.11.2007. / 12:25

Autor: Katarina Zorić

IZBORI

Pokojna Anđa iz dijaspore glasovat će za HDZ

Da rat za birače traje do posljednjeg trenutka, pokazuje i najnoviji uradak na YouTubeu. Riječ je o parodiji HDZ-ova spota s Nikom Kovačem

Zadnji je dan predizborne kampanje, a u posljednje vrijeme političari su nas nastojali pridobiti na svoju stranu raznim obećanjima i dijeljenjem sitnih darova. Kao oružje za borbu birača uoči ovih izbora naveliko se koristila i tehnologija pa smo tako gotovo svaki dan imali prilike pogledati neki novi video uradak.

Da rat za birače traje do posljednjeg trenutka, pokazuje i najnoviji uradak na YouTubeu. Riječ je o parodiji HDZ-ova spota s Nikom Kovačem, a video je postavio korisnik pod imenom Daliborovski. Nije poznato je li to nadimak nekoga iz SDP-a ili je u pitanju maštoviti pojedinac koji se odlučio našaliti aktualnom situacijom u zemlji.

Najnoviji video uradak prikazuje pokojnu Anđu Penavu iz dijaspore koja će glasovati za HDZ, baš kao i njezina pokojna sestra.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika