25.11.2007. / 00:08

Autor: Martina Čizmić

STOŽER HSP-a

HSP razočaran rezultatima

Iako je samo nekoliko minuta prije objavljivanja rezultata izlaznih anketa u HSP-u atmosfera bila veoma živahna, nakon što je na HRT-u objavljeno kako HSP osvaja samo jedan mandat atmosfera je naglo splasnula.

"Rezultat je katastrofalan. Mi se nadamo da će rezultat ipak biti bolji, ali jasno je da ćemo nakon izbora napraviti analizu toga što se dogodilo", rekao je Anto Đapić koji bi prema trenutačnom rezultatu bio jedini zastupnik HSP-a u Saboru.

Nakon objavljivanja prvih neslužbenih rezultata u HSP-u se popravilo raspoloženje. Čak su došli i najbolji hrvatski tamburaši koji su podigli atmosferu.

Prema malom broju obrađenih glasova, HSP dobiva tri mandata u Saboru. No, ono što je ipak razveselilo okupljene bila je vijest da HSP vodi na lokalnim izborima u Osijeku.

0:08 - U stožeru HSP-a vlada nezadovoljstvo rezultatima parlamentarnih izbora. Predsjednik stranke Anto Đapić, negdje poslije 22 sata napustio je stožer i uputio se u Osijek gdje je njegova lista prema prvim rezultatima pobijedila na lokalnim izborima. Ostali čekaju službene rezultate kako bi točno znali koliko mandata je stranka dobila u Saboru.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika