28.11.2007. / 09:07

Autor: Katarina Zorić

TRAGEDIJA NA RABU

Samoubojstvo dviju 14- godišnjakinja?

Otokom se proširila priča da su djevojke svoju stravičnu nakanu najavile riječima da će se baciti s jednoga od četiriju rapskih zvonika

Otok Rab sinoć je potresla stravična vijest kakvu Rabljani ne pamte. Naime, sinoć oko 21 sat na Rabu su smrtno stradale dvije 14- godišnje djevojke. Pronađene su mrtve kod gradskog zvonika, a uzrok smrti još se utvrđuje.

Kako prenosi Novi list, otokom se proširila priča da su djevojke svoju stravičnu nakanu najavile riječima da će se baciti s jednoga od četiriju rapskih zvonika.

Djevojke su bile učenice osmog razreda Osnovne škole Ivana Rabljanina, bile su dobre prijateljice, vedre i vesele. Prema informacijama Novog lista jučer se nisu pojavile na nastavi, no tijekom poslijepodneva viđene su u gradu i u poslovnom centru Mali Palit. Nakon što se nisu na vrijeme pojavile kod kuće, roditelji i obitelj krenuli su u potragu za njima.

Djevojke je sinoć pod zvonikom sv. Ivana pronašao brat jedne od njih.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika