29.11.2007. / 10:21

Autor: Marko Biočina

KOALIRANJE

Čehok: Vesna Pusić i Čačić se ponašaju bahato

Ako se SDP i HNS ne uspiju ostvariti koaliciju s HSS-om i HSLS-om, čini se kako će glavni razlog za to biti animozitet koji vlada između čelnika HNS-a i HSLS-a. Tako je potpredsjednik liberala Ivan Čehok u intervjuu za Vjesnik Radimira Čačića i Vesnu Pusić optužio da se ponašaju tako bahato kao da su izborni pobjednici, iako su ustvari najveći izborni gubitnici. Čehok također smatra kako su iznimno nekorektne izjave Vesne Pusić kako je ključ pobjede u razbijanju koalicije seljaka i liberala.

„HSS i HSLS nastupaju kao koalicija i u pregovorima, svidjelo se to njima ili ne. Niti nas je Vesna Pusić spajala, niti će nas razdvajati. HNS ima manje mandata od nas, pa bi trebala shvatiti gdje joj je mjesto, a ne da se ponaša kao 'mandatar' i razbacuje izjavama o tome tko jest, a tko nije dobrodošao u "njezinu" vladu. Ponašanje V. Pusić potpuno je apsurdno“, rekao je Čehok, naglasivši kako on ne planira odazvati na poziv za razgovore, ako se na poziv uz Milanovića potpiše i Vesna Pusić.

„Ona nema što tražiti u eventualnom Milanovićevu razgovoru s nama. Mogla bi malo zatomiti nabubrile političke ambicije i glad za foteljama“, smatra Ivan Čehok.

Vezane vijesti

Odluka o optužnici protiv Čehoka u svibnju

Odluka o optužnici protiv Čehoka u svibnju

Optužno vijeće zagrebačkoga Županijskog suda nastavit će početkom svibnja razmatrati optužnicu protiv bivšega varaždinskoga gradonačelnika Ivana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika