29.11.2007. / 12:27

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

Bandić će se ponovo kandidirati 2009.

Na sjednici zagrebačke Gradske skupštine, gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će ostati gradonačelnik Zagreba do kraja mandata, 2009., a nakon toga će se ponovo kandidirati za isto mjesto.

"Moj izborni projekt je Zagreb i sve što sam činio u političkom i obiteljskom životu vezano je za Zagreb", kazao je Banmdić na aktualnom satu. Nije želio komentirati navode o tome da njega i njegove suradnike istražuje USKOK. "Nisam ni šef orkestra ni šef USKOK-a već gradonačelnik. Neka institucije rade svoj posao", poručio je.

Na upit o kvaliteti vode u Zagrebu odgovorio je da je ispravna za piće, te da se analiza vode obavlja svaka 24 sata. "Sada kada su prošli parlamentarni izbori i u Zagrebu biti manje zagađene vode, urušavanja grada i pucanja zgrada. Moram smiriti ljude i reći da mineralnih ulja nema u vodi prije vodomjera. Stanovnici u Vrbanima III i u zgradama POS-a u Španskom u suradnji s investitorom će brzo riješiti problem", rekao je dodajući kako grad nije ni kupovao ni prodavao te stanove.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika