29.11.2007. / 15:58

Autor: Martina Čizmić

IZBORI

Pusić: "Nismo tražili pomoć od Mesića"

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić najavila je kako će se sutra sastati sa predsjednikom Stjepanom Mesićem na konzultacijama. Istaknula je kako od njega nisu tražili nikakvu pomoć oko dobivanja mandata za sastavljane vlade.

"Predsjednik je nakon izbora razgovarao sa svima nama, ali je potpuno svjestan Ustava i svoje uloge. Ima dovoljno smirenosti i razumjevanja situacije da se drži Ustava i definiranih pravila. Bez obzira na pokušaj pritiska stvaranjem određene atmosfere u javnosti", rekal je Vesna Pusić.

Istaknula je kako su se stranke za koaliciju odlučile na temelju svjetonazora, projekata i programa te procjene o tome u kojoj situaciji bi bilo bolje da određena opcija bude na vlasti. Izrazila je svoje uvjerenje kako će se vlada formirati u roku i kako će HNS biti dio te vlade. "Političari ne trebaju prenositi svoju nervozu na javnost", zaključila je gospođa Pusić.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika