30.11.2007. / 11:21

Autor: Marko Biočina

BIJESPRVI

VIDEO: Podmeće li HTV Mesiću?

Najpoznatiji hrvatski Youtube korisnik Bijesprvi objavio je novi video. U njemu Bijesprvi optužuje HTV za nekorektno prenošenje izjave predsjednika Mesića. Radi se o predsjednikovoj izjavi u kojoj on objašnjava kako relativni pobjednik izbora ne mora biti i mandatar, uspoređujući to s sličnim situacijama u Srbiji i Austriji.

Problem je u tome što je HTV prenio samo onaj dio gdje je Mesić pričao o Srpskoj radikalnoj stranci, čime je smatra Bijesprvi, kod gledatelja stvoren dojam da predsjednik uspoređuje HDZ sa srpskim radikalima Vojislava Šešelja.

Za razliku od HTV-a RTL je izjavu donio u cijelosti, pa autor videa tvrdi kako je tome kumovala glavna urednica HTV-ovog informativnog programa Hloverka Novak – Srzić.

Radi li se uistinu o namjernom podmetanju Stjepanu Mesiću ili je tek riječ o nespretno napravljenom prilogu HTV-a možete prosuditi sami nakon što pogledate video koji se nalazi ispod.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika