02.12.2007. / 00:19

Autor: Marko Biočina

ZASJEDA

Ubijen Davor Zečević

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako je Zečević bio u društvu svoje djevojke koja je svjedočila ubojstvu

Zečević je ubijen na podsljemenskom parkiralištuZečević je ubijen na podsljemenskom parkiralištuDavor Zečević zvani Zec ubijen je prije nekoliko sati na parkiralištu na Remetskom Kamenjaku, podsljemenskom naselju u Zagrebu. Ubijen je vatrenim oružjem, navodno snajperom, iz zasjede. Ubojica se skrivao u obližnjoj šumi.

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako je Zečević bio u društvu svoje djevojke koja je svjedočila ubojstvu, a spekulira se kako je policiju pozvao Boško Balaban, nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije koji živi u blizini.

Zečević je javnosti najpoznatiji kao jedan od optuženih u suđenju protiv tzv. zločinačke organizacije. Teretilo ga se za ubojstvo Željka Šobota u ožujku 1999. godine, no oslobođen je optužbi. Ipak, Zečević je tada osuđen na zatvorsku kaznu od devet godina zbog preprodaje droge. Kaznu je služio u Lepoglavi, a za nekoliko tjedana trebao je biti pušten iz zatvora zbog dobrog vladanja. Upravo zato je uživao privilegiju izazaka na slobodni vikend, koju je navodno često koristio.

Također, Zečević je bio glavni osumničeni u istrazi oko ubojstva Ivana Šakote pred kafićem 'Kvak' u Martićevoj ulici u Zagrebu 28. lipnja 1997. godine, no krivnja mu nikad nije dokazana.

Ubrzo nakon zločina na poprištu se pojavili ravnatelj policije Marijan Benko i načelnik Policijske uprave zagrebačke Marijan Tomurad. Policija je zatvorila sve prilaze Remetskom Kamenjaku i provodi intenzivnu istragu, što možete vidjeti na ekskluzivnim fotografijama Nacionalovog fotografa Igora Šobana.

Fotogalerija

  • Zečević je ubijen na podsljemenskom parkiralištu
  • Policija je preplavila Remetski Kamenjak
  • Ubrzo je stigla i Hitna pomoć
  • Zatvoreni su svi prilazi mjestu zločina
  • Šuma iz koje je navodno pucano na Zečevića
  • Ubrzo je u Remetski Kamenjak stigao i Marijan Tomurad, načelnik Policijske uprave zagrebačke

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika