02.09.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

SVIJET

TAJANSTVENI SLUČAJ RAZNESENOG RAZNOSAČA PIZZE

TAJANSTVENI SLUČAJ RAZNESENOG RAZNOSAČA PIZZE

Američka federalna policija FBI preuzela je istragu o bizarnom, misterioznom, tragičnom slučaju u kojem je život u eksploziji bombe, pričvršćene za njegov vrat u američkom mjestu Eire u sjeverozapadnoj Pennsylvaniji izgubio 46-godišnji raznosač pizza Brian Douglas Wells.
On je prošlog četvrtka iz pizzerije gdje je radio otišao isporučiti jednu pizzu u udaljeni dio gradića. Sat kasnije ušao je u jednu tamošnju banku te službeniku predao cedulju, na kojoj su bile napisane instrukcije što službenik mora uraditi. Na cedulji je pisalo da se oko vrata nesretnog Wellsa nalazi privezana bomba, koja će eksplodirati ako mu službenik hitno ne preda novac, te ako Wells tim novcem ne ode na određeno mjesto gdje će bomba biti deaktivirana. Službenik mu je predao novac, a Wells je odjurio iz banke, ali ga je uskoro zaustavio jedan policajac i uhitio. Kada je policajac ustanovio da stvarno ima bombu oko vrata alarmirao je kolege, koji su hitno evakuirali prostor oko Wellsa, udaljili se i sami, te pozvali policijske stručnjake za deaktiviranje bombe. No oni su došli prekasno, jer je satni mehanizam aktivirao bombu, koja je Wellsa raznijela.

Vezane vijesti

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana je bomba teška 250 kg pronađena u ostavljenom kombiju na jugoistoku Sjeverne Irske, objavila je u subotu policija koja je pronašla i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika