11.12.2007. / 08:40

Autor: Marijana Zrinjski

SAMO UZ NACIONAL

Interaktivni CD-a za kupnju i uređenje doma samo u Nacionalu

Svijet nekretnina & interijera” naziv je petog, interaktivnog CD-a tvrtki Bujas & sin i Pivot, na kojem ćete jednostavno i brzo pronaći sve potrebne podatke za kupnju i kompletno uređenje vašeg doma ili poslovnog prostora, a koji je, samo uz tjednik Nacional, izašao kao dar čitateljima!

Svatko tko namjerava kupiti stan, kuću ili vikendicu nalazi se pred hrpom obveza koje oduzimaju mnogo vremena i energije. Osim obilaženja banaka, preispitivanja uvjeta raznih kredita, traženja dobre agencije za nekretnine i prave lokacije, treba pronaći sve potrebno za uređenje interijera. Budući da će u ovom multimedijskom katalogu svoje ponude i proizvode prezentirati vodeće hrvatske agencije, investitori, graditeljske tvrtke i tvrtke za opremanje i uređenje interijera, ovaj CD idealan je način da se kupovanje i opremanje stambenog prostora odradi na elegantan način “iz fotelje”.

Osim financijskih rješenja za kupnju nekretnina, CD nudi najnovije nekretnine, proizvode i usluge sa slikom, opisom, cijenom, mjestom i uvjetima kupnje, te s mnoštvom videoprezentacija. “Svijet nekretnina & interijera” svakako je nezaobilazan alat u pronalasku i opremanju vlastitog doma.

Sam CD je inače dio iznimno povoljnog i efektnog paketa 3 u 1 tvrtki Bujas & sin i Pivot koji se nudi poduzećima, a uz navedeni CD svoje nekretnine, proizvode i usluge predstavit će i preko specijaliziranog web-portala www.nekretnine2.com, kao i preko tražilice nekretnina - www.gohome.hr koja u ovom trenutku pretražuje praktički sve nekretnine na hrvatskom web-prostoru - njih više od 108.000. Tražilica gohome dostupna je i na Nacionalovim stranicama.

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga...

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga Coninga

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo povuklo je u ime države tužbe protiv Varteksa i tvrtke Congame, članice Coning grupe, radi utvrđivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika