03.12.2007. / 23:27

Autor: Martina Čizmić

KONCERT

50Cent zapalio Dom sportova

Iako su mnogi sumnjali da će se pojaviti u Zagrebu, 50Cent je održao koncert pred punom dvoranom Doma sportova

50Cent je oduševio okupljene Zagrepčane50Cent je oduševio okupljene ZagrepčaneOvog ponedjeljka raperi i hip-hoperi u Zagrebu i šire došli su na svoje. Jedan od najvećih rapera današnjice, 50Cent održao je koncert u velikoj dvorani Doma sportova.

Publiku su od prije 19 sati zagrijavali domaći hip-hoperi poput Connecta, Funky Biznissa, Nereda i Stoke, a posebna je gošća bila Jasna Zlokić. Ona je uz glasno odobravanje okupljenih otpjevala remix verziju svoje pjesme "Skitnica". Iako su naši izvođači dobro zagrijali publiku i pripremili ju za žestoki nastup 50Centa i G-Unita, "rupa" od 15 minuta između nastupa ponešto je razočarala i ohladila okupljene.

No kada je na pozornicu došao slavni raper, sve je bilo zaboravljeno. I mladi i stari, a bilo je mnogo djece sa roditeljima, skakali su i plesali. Publika je u glas pjevala sa raperom sve njegove hitove sa novog, ali i starijih albuma.

Našlo se tu i "In da club", pjesma koja je 50Centa i lansirala u zvijezde, "Pimp", "If I can't do it, it can't be done" i mnogo drugih. Ni u jednom trenutku atmosfera nije popuštala.

"Fifty" se presvlačio čak tri puta, a pojedine dijelove svoje garderobe bacao je i u publiku. Naravno najsretniji su bili oni u prvim redovima. Kao pravi showman, "Fifty" je nekoliko puta tražio od publike da izvade svoje mobitele i fotoaparate, što je dodatno podiglo atmosferu u dvorani.

Nakon sat vremena, raperi su se povukli, da bi se samo nekoliko trenutaka kasnije vratili na bis. No, petnaestak minuta kasnije, pozdravili su se sa publikom i pozvali ih da im se pridruže na after-partyu koji se održava u Aquariusu.

Među publikom bilo je i nekoliko poznatih lica poput Maria Petrekovića i Mie Kovačić, a najviše nas je iznenadio Ibrica Jusić koji je unatoč svojim godinama veselo skakutao u ritmu pjesama.

Fotogalerija

  • 50Cent je oduševio okupljene Zagrepčane
  • Alka Vuica i Jasna Zlokić
  • Publika je bila spremna za suradnju od prve do zadnje minute
  • Poznati raper izveo je sve svoje velike hitove
  • Nevena Rendeli i Pero Radojčić Bizzo
  • Damir Hoyka s obitelji
  • DJ Latin Prince iz BumSquadDjz i hostese
  • Antonija Stupar i Vanja Halilović
  • Marin Ivanović Stoka

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika