04.12.2007. / 17:05

Autor: Marijana Zrinjski, Nina Tomljanović

SPORAZUM HDZ-HSS-HSLS

Tišina do petka

Do petka neće biti nikakvih izjava za novinare što se tiče pregovora HDZ-a HSS-a i HSLS-a. Kazao je to danas u središnjici HSS-a gdje se pregovori odvijaju, potpredsjednik HSS-a Božidar Pankretić, te uz ispriku "da se stvara loša atmosfera "ispratio novinare iz stranačkih prostorija. Predstavnik HDZ-a Damir Polančec samo je demantirao tvrdnje da su razgovarali o ministarskim foteljama.

Na jučerašnjem prvom krugu pregovora članovi pregovaračkih timova jedni druge su izvijestili o zahtjevima te su iznijeli i svoje prijedloge. Iz stranaka je priopćeno da pregovori teku glatko no nije bilo nikakvih zaključaka.

Još uvijek nije poznato kada će početi pregovori s SDP-om, jer iz SDP-a i nema nikakvih poziva koaliciji, no predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić je izvijestila kako ne isključuju mogućnost razgovora s SDP-om ali samo, kaže Adlešić, u slučaju neuspjeha pregovora s HDZ-om.

Gradonačelnik Varaždina i potpredsjednik HSLS-a Ivan Čehok je kazao kako se ne može simultano pregovarati i sa SDP-om i sa HDZ-om.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika