04.12.2007. / 16:30

Autor: Marijana Zrinjski

NOVI SKANDAL NA HTV-U

Ivana Dragičević-Veličković: "Vlada li HTV-om mafija"

Novinarka HTV-a Ivana Dragičević-Veličković poslala je pismo ogranku HND-a na Prisavlju, u kojem se postavlja pitanje vlada li mafija HRT-om, aludirajući prije svega na svoje kolegice Ivanu Šikić i Dijanu Čuljak - Šelebaj. Ivana Šikić je naime bila djevojka prije nekoliko dana ubijenog pripadnika zločinačke mafije Davora Zečevića. Voditeljicu i urednicu emisije Otvoreno Dijanu Čuljak-Šelebaj proziva jer je njezina sestra navodno u vezi s odvjetnikom Ljubom Pavasovićem Viskovićem, poznatom po tome što je branio Hrvoja Petrača te što je odvezao Ivanu Šikić s mjesta zločina u subotu navečer, kada je Zečević ubijen.

Ivana Dragičević-Veličković u pismu se pita "posjećuju li njih u gluho doba noći slobodnim vikendima pravomoćno osuđeni zatvorenici iz Lepoglave, ljudi optuženi za najteže zločine". Nastavlja "kako je ljubav možda slijepa", no dodaje kako joj se čini da "nitko na njezinoj mailing listi nije bio toliko slijep u životu niti ima takav privatni život".

Dijana Čuljak-Šelebaj ogorčena je zbog pisma kojega je njezina kolegica, za koju kaže da je s njom do sada bila u jako dobrim odnosima, poslala HRT-ovom ogranku HND-a. "Svašta je ona napisala u tom pismu, da sam ja prijateljica Ivane Šikić, a da moja sestra hoda s Ljubom Pavasovićem Viskovićem i na kraju se retorički kao pita vlada li mafija HRT-om. Ja niti imam veze s tim miljeom, niti moja sestra, koja je ugledna odvjetnica i koja nije u vezi s Ljubom već joj je on samo poslovni kolega", kazala je za Index.hr Dijana Čuljak Šelebaj, koja će kolegicu tužiti Etičkom povjerenstvu HRT-a, a podnijet će i sudsku tužbu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika