06.12.2007. / 08:38

Autor: Nina Tomljanović

POVLAČENJE OSTAVKE

Đapić ipak ostaje na čelu HSP-a

Što se tiče zastupnika koji su najavili svoje kandidature za novog predsjednika stranke, među kojima je i Ruža Tomašić koja se pokazala kao najveća ''konkurencija'' Đapiću, sve kandidature, pa i njezina su povućene, kaže Đapić

Premda je prošloga tjedna zbog iznenađujuće loših izbornih rezultata HSP-a, predsjednik stranke Anto Đapić ponudio ostavku, čini se da je najavljena ostavka ipak podnesena u afektu.

Nakon jučerašnje sjednice HSP-a, vodstvo stranke je izvijestilo kako je stranka u punoj snazi, te da su se na novu odluku odlučili zbog stanja u kojem se HSP trenutačno nalazi, kao i poteza koje bi čelništvo stranke trebalo poduzeti u tim novonastalim okolnostima. S obzirom da su osvojili samo jedan mandat, predsjednik HSP-a je naglasio da treba mobilizirati sve snage u konsolidiranje stranke.

Što se tiče zastupnika koji su najavili svoje kandidature za novog predsjednika stranke, među kojima je i Ruža Tomašić koja se pokazala kao najveća ''konkurencija'' Đapiću, sve kandidature, pa i njezina su povućene, kaže Đapić. Istaknuo je kako su medijske spekulacije o njegovim nasljednicima rezultirale otvaranjem nepotrebne kampanje, koja bi dugoročno nanijela štetu stranci dodajući kako će se provesti unutarstranački izbori na kojima će biti sve odlučeno.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika