07.12.2007. / 20:19

Autor: Nina Tomljanović

NAJAVA

Velesajam kulture od 12. do 17. prosinca u prostorima SC-a

Ovogodišnji Velesajam kulture organizira se od 12. do 17. prosinca u prostorima Studentskog centra, koji ujedno obilježava i 50 godina postojanja. Događaj je koncipiran tako da svaki od 6 dana trajanja festivala predstavlja jednu dekadu rada SC-a.

Glavna odrednica ovogodišnjeg festivala je futurizam, pa su svi projekti koji će biti prezentirani na festivalu tematski povezani sa budućnošću.

Predstavljat će se likovni, filmski i glazbeni program, a novitet ovogodišnjeg Velesajma kulture je program Novi mediji, koji za cilj ima predstaviti radove autora koji su se usudili poigrati sa načinima odašiljanja i prijenosa informacija uklapajući ih i spajajući sa raznoraznim umjetničkim formama, najavila je Ivana Sansević, selektorica spomenutog programa. Izvršna producentica festivala i selektorica kazališnog programa, Silvija Stipanov, najavila je festival Ekstravagantna tijela koji se odvija usporedno s Velesajmom, a na kojem će se predstaviti poznati svjetski umjetnici s posebnim tjelesnim potrebama.

Sve projekcije su besplatne i održat će se u Kinu SC, uz reprize u MM Centru. Program Velesajma Kulture možete pogledati na stranici www. sczg.hr.

Vezane vijesti

Krokodil - Književni festival

Krokodil - Književni festival

Zagreb, 13. lipnja 2012. - Novi veliki ljetni festival Krokodil, regionalni i internacionalni festival čitanja, po prvi put od svog osnivanja održat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika