08.12.2007. / 12:02

Autor: Nina Tomljanović

NEW YORK

Osnivač Googlea iznajmio dva otoka kako bi se oženio

Na vjenčanje će privatnim zrakoplovima stići više od 600 uzvanika. Popis gostiju je tajan, ali mediji javljaju kako će među njima biti Bono kao i bračni par Bill i Hillary Clinton

Osnivač najpoznatije internet tražilice Google, 34-godišnji Larry Page te njegova djevojka 27-godišnja Lucy Southworth oženit će se u zaista velikom stilu. Par je naime, za svoje vjenčanje iznajmio čak dva otoka u Karipskom moru.

Riječ je o otoku Necker, na kojem će se održati središnja proslava, u vlasništvu je britanskog poduzetnika Richarda Bransona (vlasnika "Virgina") koji je ujedno i Pageov vjenčani kum. S obzirom da je otok premalen a da bi se mogli smjestiti svi gosti, Page je iznajmio i cijeli susjedni otok Virgin Gordu.

Na vjenčanje će privatnim zrakoplovima stići više od 600 uzvanika. Popis gostiju je tajan, ali mediji javljaju kako će među njima biti Bono kao i bračni par Bill i Hillary Clinton.

Larry Page, prema Forbesu spada među deset najbogatijih ljudi u Sjedinjenim Državama. Njegova se imovina procjenjuje na 20 milijardi dolara, isto koliko ima i drugi osnivač Googlea, Sergey Brin (34), bivši Pageov kolega iz studentskih dana na Stanfordu. Brin je u lipnju proslavio vjenčanje s djevojkom Anne Wojcicki na Bahamima. Da li su obje nevjeste prije braka potpisale predbračni ugovor nije poznato.

Page i Southworth, koja trenutno završava doktorat na Sveučilištu Stanford u Kaliforniji, već su godinu dana par.

Vezane vijesti

Google između dvije vatre

Google između dvije vatre

Google je prošle godine iz svojih raznovrsnih ponuda na internetu obrisao više od pet milijuna sadržaja, internetskih stranica i adresa. Mjesečno ova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika