09.12.2007. / 10:27

Autor: Marko Biočina

PREKID SURADNJE

Severinin zaručnik dobio otkaz u Fondu za privatizaciju

Mate Čuljak, brat HTV-ove novinarko Dijane Čuljak-Šelebaj i zaručnik pjevačice Severine Vučković više nije zaposlenik Hrvatskog fonda za privatizaciju, piše Jutarnji list.

Čuljak je navodno u Fondu radio dvije godine i deset mjeseci na ugovore na određeno, a za dva mjeseca bi mu po zakonu Fond morao ponuditi ugovor o radu na neodređeno. Ipak, ta je zakonska odredba izbjegnuta tako da mu prethodni ugovor na određeno nije produžen. Razlog prekida suradnje mjerodavni navodno nisu saopćili ni samom Čuljku, no Jutarnji list doznaje kako je problem u tome što ga se u Fondu percipiralo kao „Gotovčeva čovjeka“.

Naime jedan od optuženih u aferi „Maestro“, Ivan Gotovac navodno je bio Čuljkov šef, a neki su hrvatski mediji svojevremeno spekulirali kako bi i sam Mate Čuljak mogao biti optužen. On je u Fondu radio na prodaji Dalmacijavina i željezara, a prednost mu je bila ta što je dobro znao engleski jezik, što je u Fondu za privatizaciju navodno rijetkost. Neki od zaposlenika Fonda s kojima je Čuljak surađivao opisuju ga kao sposobnog i poštenog menadžera.

Ipak, Čuljak je zbog svojih dobrih odnosa s Gotovcem, ali i veze sa Severinom mnogima od starijih zaposlenika Fonda postao nepoželjan, pa je to na kraju rezultiralo njegovim odlaskom iz te institucije.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika