09.12.2007. / 10:42

Autor: Marko Biočina

DRUGI POKUŠAJ

Danas se ponavljaju izbori na 5 biračkih mjesta

Tijekom današnjeg dana ponovit će se izbori na pet biračkih mjesta gdje su 25. studenog zabilježene nepravilnosti, odnosno gdje je tijekom prebrojavanja u kutijama pronađen veći broj listića nego što je zabilježeno birača koji su izašli na izbore. Radi se biračkim mjestima u Batini, Murskom Središću i Negoslavcima te dva biračka mjesta u Zadru.

U Murskom Središću glasuje se na biračkom mjestu broj 3, u Negoslavcima na izbornom mjestu broj 1, a u Batini na biračkom mjestu broj 2. Na sva tri mjesta glasuje se za manjinske zastupnike, odnosno za liste XII. izborne jedinice. U Zadru se glasovanje na biračkim mjestima 39 i 60, no ne očekuje se kako bi rezultat sa ta dva izborna mjesta mogao promijeniti rezulatate u IX. izbornoj jedinici.

Očekuje se kako će Državno izborno povjerenstvo već večeras objaviti rezultate ponovlejnih izbora na svojim intenetskim stranicama.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika