Objavljeno u Nacionalu br. 630, 2007-12-10
Marcipan Niederegger stigao je i u Hrvatsku. Kvalitetu marcipana određuje udio šećera: manje šećera, kvalitetniji marcipan. Niederegger je postavio jedinstveni standard kvalitete i jamči 100 posto marcipanske mase bez dodatka šećera. Upravo to razlog je što marcipan Niederegger pruža potpuno drukčije iskustvo kojim dominira aroma badema, koji nije pregorak, ali bez jakog slatkog okusa uobičajenog za maricipan s visokim udjelom šećera.
Informacije: delikatesa Diona u Petrićevoj, Konzum na Britanskom trgu
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu