10.12.2007. / 18:38

Autor: Nina Tomljanović

SURF

MojBlog.hr redizajnirao stranice

Prvi hrvatski blog alat MojBlog.hr pokrenuo je potpuno novi sustav kojim od sada blogeri mogu sudjelovati u pisanju vijesti, te je time i redizajnirao svoje stranice pa tako dizajnom dominira crna boja.

Blogeri, također svoj blog mogu pisati na vlastitoj domeni uz minimalni trošak, dok se istovremeno njihovi blogovi pojavljuju i na naslovnici.

Novi redizajn korisnicima će pružiti i brojne dodatne mogućnosti. Tako su opcije upravljanja sadržajem preglednije i jednostavnije, a MojBlog sada postaje i društvena mreža jer je naglasak stavljen na kreiranje mreže prijatelja i na njihovoj međusobnoj interakciji. Novi redizajn pruža i ostale pogodnosti poput pisanja bloga od strane više autora, omogućen je jednostavniji unos komentara, lakši pregled galerije slika te integracija s Xclaim sustavom za kontekstualno oglašavanje koji blogerima omogućava zaradu odmah nakon početka pisanja bloga.

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika