11.12.2007. / 12:53

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Vita Pavić, zvijezda Big Brothera: "Ostavila sam oženjenog"

Nakon izlaska iz BB kuće, 19-godišnja Vita Pavić za Extru je objasnila zašto je raskinula vezu s imućnim, oženjenim Splićaninom, ocem dvoje djece, te zašto je lagala kad je demantirala informaciju da je s njim u vezi

"Istina je, Zvone s kojim sam bila u vezi prije ulaska i o kojem sam pričala u Big Brother kući oženjen je muškarac i otac dvoje djece", priznala je prošli petak u razgovoru za Extru devetnaestogodišnja Splićanka Vita Pavić, ovogodišnja natjecateljica showa "Big Brother".
Iako je u intervjuu za magazin Story tjedan dana prije demantirala informaciju da je u vezi s oženjenim i znatno starijim muškarcem, ipak je odlučila govoriti o vezi koju je prvo zanijekala. Veza sa spomenutim muškarcem, za kojeg je zamolila da ne objavimo njegovo ime, za nju je sada prošlost, kaže Vita Pavić. Nedugo nakon izlaska iz Big Brother kuće prekinula je tu vezu jer smatra kako ima pravo uz sebe imati osobu koja joj može pružiti puno više ljubavi i pažnje.

EXTRA: U vrijeme dok ste još bili natjecateljica u "Big Brotheru" Extra je pisala o vašoj tajnoj vezi s oženjenim muškarcem. Nakon izlaska iz Big Brother kuće izjavili ste kako ta priča nije istinita. Zašto?
- Mislim da je sasvim razumljivo zašto sam lagala. Mislila sam da se to neće saznati i da nitko više neće kopati po tome. Zato sam lagala. Bila sam u situaciji koja se sasvim kosi s mojim dotadašnjim izjavama. Sjetila sam se svih svojih rečenica koje sam do tada izgovorila. Sama sam ih sebi nametnula kao nekakav stav koji bi trebao biti ispravan. A taj sam svoj stav prekršila. I sada mi dođe da stavim glavu u pijesak dok sve ovo ne prođe i dok se nitko više neće sjećati ni mog imena. I da me sad pitaš bih li se opet prijavila u "Big Brother", rekla bih ti da ne bi.

EXTRA: Zašto ste se naposljetku odlučili ispričati svoju priču? Znači li to da ste naučili suočiti se s interesom javnosti za vas?
- Ne znam kako se suočiti s ovom situacijom. Nemam dovoljno snage nositi se s tim da netko tko me ne poznaje priča o mom životu. Naivna sam što sam vjerovala da se neke stvari neće saznati. Tak sam sada, nakon "Big Brothera", naučila stvari uzeti s rezervom i o svemu dobro promisliti. Jesam li radila greške? Jesam, svi ih radimo. Ali najvažniji razlog zbog kojeg sam odlučila iskreno sve reći je to što svoju priču želim reći sama, a ne da drugi naklapaju o njoj. Ne bih voljela da o mojim greškama ljudi neobvezno čavrljaju na kavama jer to je moj život. S druge strane, shvatila sam da to i ne mogu izbjeći. Toga sam trebala biti svjesna kad sam se prijavljivala za show. Užasno mi smeta to što netko shvaća samo kao trač ono što sam ja u toj vezi prolazila.

EXTRA: Kako ste se vi kao devetnaestogodišnja djevojka upustili u vezu s oženjenim čovjekom koji je i znatno stariji od vas. Koliko mu je godina?
- Nije važno koliko mu je točno godina. Istina je da je nešto stariji od mene. Mene ustvari nikada nisu zanimali momci mojih godina, nego stariji. Kad sam ga srela, upoznala sam osobu od koje sam mogla dosta učiti, upijati znanje. Do tada to nisam mogla sa svojim vršnjacima ili muškarcima malo starijim od mene. Teško sam s njima nalazila zajedničke teme i razumjela se. S njim sam to sve mogla. Bilo mi je famozno to što se zna postaviti u svakoj situaciji, kako na brzinu "pročita" što mislim i kako se osjećam. Stvarno smo se našli kao osobe. Ta me veza jedno vrijeme jako ispunjavala, iako zbog mog, ali i njegova posla, nismo imali previše vremena za viđanje.

EXTRA: On je ugledni splitski poduzetnik i, kako smo saznali, ne zove se Zvone kako ste ga vi nazivali.
- Da, ali stvarno nije važno čime se točno bavi ni tko je on.

EXTRA: Kada ste ga upoznali, jeste li znali da je oženjen?
- Naravno da nisam znala. Tko bi se svjesno upustio u to.

EXTRA: Kada ste i kako to saznali? Jeste li izlazili i na javna mjesta u Splitu?
- Bilo je dosta javnih mjesta. Nije se od nikoga skrivao, bar sam ja imala takav dojam. Nakon nekoliko mjeseci veze bilo mi je mnogo toga sumnjivo. Iako je rekao da stanuje sam, nije me nikad pozvao k sebi, a kad bih ga pitala zašto se nije javio na mobitel ili nije mogao pričati, imao je uvijek iste odgovore - ispričat ću ti, ne mogu sad o tome i slično. Shvatila sam da ne možeš imati toliko zagonetki kad nekog voliš. Dovela sam ga pred gotov čin i pitala ga. Odmah mi je priznao.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

HEPI BRZDEJ, DIJR ŽELJKO10 do 8, NovaTV, ponedjeljak, 19.50Kad je Hrga u ponedjeljak zamahnula mikrofonom pred nosom Željka Keruma i stala računati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika