12.12.2007. / 08:40

Autor: Nina Tomljanović

AKCIJA GRUNTOVEC

Otkriveno ime trećeg odvjetnika

Među uhićenim odvjetnicima u jučer otkrivenoj akciji Gruntovec, koja ukupno tereti 25 osoba, od kojih se za tri još uvijek traga, uz Anđela Miloša i Alena Blagajca, otkriveno je ime treće osobe. Riječ je o Davoru Radakoviću, manje poznatom zagrebačkom odvjetniku s uredom u Dubravi.

Policija je jučer tijekom kriminalističke obrade pretresla 12 lokacija. Pretraženi su prostori u zemljišnoknjižnom odjelima, ured službenika DORH-a, kao i tri odvjetnička ureda od tri spomenuta odvjetnika, te druge prostorije i automobili. Za četvrtak je najavljeno više informacija o ovoj akciji, a na jučerašnjoj konferenciji za novinare čelnici USKOK-a i policije kazali su kako će to biti tek dovršetak prvog djela obrade te da će zatim uslijediti proširenje koje će se odnositi na puno teža kršenja zakona pri upisima nekretnina u zemljišne knjige.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, među privedenim službenicima iz zagrebačke Gruntovnice nalaze se Damir Ž., Dino M., Ivan B., Damir B., Jasenka S. I Tomislav B.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika