12.12.2007. / 09:34

Autor: Marko Biočina

ZADAR

Odmetnuti zaštitar ukrao dnevni utržak Mercatora

inoć oko 23:30 sati zaštitar je uhićen u Šibeniku, a trenutno je pritvoru i nad njim se provodi kriminalistička obrada.

Zaposlenici nakon tvrtke Sokol Marić ponovo su u centru medijske pažnje. Kako je objavio Glas Dalmacije 22-godišnji uposlenik te tvrtke ukrao je 140 tisuća kuna iz zadarske Fine. Radi se o dnevnom utršku tamošnjeg trgovačkog centra Mercator. Mladić ga je navodno uzeo nakon što su ga njegovi kolege dostavili u FINU. 

Za odmetnutim zaštitarom se dugo tragalo, a sve policijske uprave su upozorene kako je bjegunac naoružan službenim pištoljem svoje zaštitarske tvrtke koji je ponio sa sobom, te da posjeduje i ostatak opreme koju zaštitari zadužuju na dužnosti.

Glas Dalmacije je također iz neslužbenih policijskih izvora doznao kako bjegunčeva djevojka živi na području Šibenika, te da je tamošnja policija pokušava pronaći i kontaktirati kako bi pomogla u lociranju odbjeglog zaštitara i novca koji je otuđio.  Ti su napori šibenske policije očito urodili plodom jer je sinoć oko 23:30 sati zaštitar uhićen, a trenutno je pritvoru i nad njim se provodi kriminalistička obrada.

Vezane vijesti

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Koncern Agrokor počinje pripremati uvjetnu javnu ponudu dioničarima za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercator, piše Poslovni dnevnik. Ovo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika