12.12.2007. / 18:45

Autor: Martina Čizmić

LONDON

Pramen kose Johna Lennona prodan za 24 tisuće funti

"Nevjerojatno je da još uvijek postoji toliki interes za Beatlese", rekla je nakon aukcije glasnogovornica aukcijske kuće Gorringes

Pramen kose pokojnog Johna Lennona koji je zalijepljen unutar autobiografije "A Spaniard in the works" prodan je na aukciji za nevjerojatnih 24 tisuće funti ili 245 tisuća kuna. Pramen je prodan anonimnom kupcu, nakon što je aukcijska kuća Gorringes procijenila na dvije do tri tisuće funti.

Sada već bivša vlasnica, Betty Glasgow koja je bila stilistica na setovima filmova "Hard Day's Night" i "Help" brinula je o frizurama članova grupe. Uz pramen bila je napisana i posveta: "Za Betty, puno ljubavi i kose, od Johna Lennona".

"Nevjerojatno je da još uvijek postoji toliki interes za Beatlese", rekla je nakon aukcije glasnogovornica aukcijske kuće Gorringes.

Betty je odlučila prodati pramen jer je željela da ga dobije netko od njegovih obožavatelja. Na aukciji su se našle i potpisane fotografije članova benda koje su posvetili Betty. Na jednoj od njih George Harrison potpisao se kao George "Perut" Harrison. Ta je slika prodana za 6500 funti.

Vezane vijesti

Počinje aukcija dragulja Elizabeth Taylor

Počinje aukcija dragulja Elizabeth Taylor

Nakit, odjeća i drugi predmeti koji su bili u vlasništvu legendarne holivudske glumice Elizabeth Taylor, mogli bi na aukciji koja započinje u utorak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika