15.12.2007. / 11:18

Autor: Marijana Zrinjski

VJEŠTAČENJE

Mamiću preporučena psihoterapija

Dopredsjednik Uprave Dinama Zdravko Mamić duševno je zdrava osoba, prosječne inteligencije, nije ovisan o drogama, marljiv je, ambiciozan, ekstrovertiran, povjerljiv prema ljudima, podložan, sklon je pretjeranom eksponiranju, ima neke narcisoidne crte ličnosti. Sklon je riziku, nema dobru samokontrolu, kada je napet lako upada u neprilike, vrlo je osjetljiv i ima miješani poremećaj osobnosti.

Ovo su zaključci psihijatarskog vještačenja, koje je obavljeno u postupku Općinskog kaznenog suda, u kojem se Mamiću sudi zbog uništenja službene isprave i prijetnje, piše Večernji list. Podsjetimo 2003. godine Gradski zavod o gradnji odbio je Mamićev zahtjev za gradnju nebodera, na što je on uništio službenu ispravu i fizički nasrnuo na pročelnika Gradskog zavoda za planiranje, razvoja grada i zaštitu okoliša Miljenka Mesića.

Iako mu nije potrebno izricati mjeru liječenja, sudski vještak preporučio je Mamiću psihoterapiju ili neko drugo savjetovanje koje bi mu pomoglo da uspostavi bolju kontrolu svojeg ponašanja.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika