17.12.2007. / 09:24

Autor: Marko Biočina

DINAMO

Barišić: "Mamić neće otići iz Dinama"

"Čak i ako Dinamo ne uspije izboriti plasman u osmini finala Kupa Uefe, 2007. godina će se pamtiti kao uspješna", rekao je u intervjuu za Večernji list predsjednik tog nogometnog kluba Mirko Barišić. On smatra kako su domaći trofeji Dinamova obveza, dok se svi uspjesi u Europi mogu smatrati svojevrsnim bonusom.

"Trofeji u domaćim natjecanjima uvijek su naši prioriteti. Oni su naša jedina obveza, a sve ostalo je u sferi želja. Nadam se da Dinamo ove godine još nije kazao posljednju riječ u Europi. Dinamo je u nekoliko navrata ove godine pokazao da ima visoku europsku vrijednost. Vjerujem da će igrači smoći snage za još jedan pothvat.", smatra Barišić, iako bi po takvom scenariju ostao bez najbližeg suradnika.

Naime, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić najavio je kako će napustiti klub u slučaju da Dinamo uspije izboriti proljetni nastavak europskih natjecanja.

Barišić kaže kako ne vjeruje u Mamićev odlazak. "Njegova najava odlaska izrečena je u namjeri stvaranja ozračja prijeko potrebna za veliki rezultat. Ja i dalje najozbiljnije računam na njega i u ovom trenutku nema govora o njegovu napuštanju Dinama", rekao je Barišić.

Predsjednik Dinama također je u intervjuu izrazio svoje zadovoljstvo radom trenera Branka Ivankovića, koji bi, ako je vjerovati Barišiću i slijedeće godine u ovo vrijeme trebao biti na istoj poziciji.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika